Atelier ParteneriatE+, domeniile Școlar, Tineret, Educația Adulților și Formare Profesională (VET), Miercurea Ciuc

Atelierul ParteneriatE+ face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile eligibile și este susținut de membrii reţelei de formatori Erasmus+. Atelierul este dedicat dezvoltării de proiecte de parteneriat strategic în cadrul programului European pentru educaţie, formare profesională şi tineret Erasmus+, domeniile Școlar, Tineret, Educația Adulților și Formare Profesională (VET).

Atelierul se adresează managerilor sau personalului unor organizaţii sau instituţii eligibile care nu au mai coordonat proiecte de parteneriat strategic aprobate în România prin programul Erasmus+, domeniile Școlar, Tineret, Educația Adulților și Formare Profesională (VET)

Atelierul ParteneriatE+ este pentru cei care:

  • sunt interesați să depună candidaturi pentru proiecte de parteneriat strategic ERASMUS+ cu impact la nivel organizațional și comunitar.
  • au identificat în organizație/instituție nevoi de dezvoltare a capacităţii instituţionale prin dezvoltarea personală şi profesională a personalului şi/sau dezvoltarea personală a tinerilor, beneficiari ai serviciilor oferite de organizație/instituție.
  • au autoritatea și capacitatea de a valorifica în organizație/instituție competențele dobândite în cadrul atelierului prin finalizarea scrierii, depunerea unei candidaturi și implementarea unui proiect Erasmus+.
  • pot să își asume participarea la toate cele 3 zile de atelier și sunt dispuși să completeze integral formularele de candidatură şi de evaluare acordând seriozitate și timp fiecărui câmp în parte.

TERMEN DE ÎNSCRIERE: 29.08.2019

PERIOADA: 13 Septembrie 2019 – 15 Septembrie 2019

LOC DESFĂŞURARE: Jud. Harghita, Liceul Tehnologic ,,Joannes Kájoni,, Miercurea Ciuc, Strada Toplița 22, Miercurea Ciuc

ORGANIZATOR: ANPCDEFP

Citește mai mult: https://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1511

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com