VOTĂM VIITORUL EUROPEI! CONCURS DEZBATERE

VOTĂM VIITORUL EUROPEI! CONCURS DEZBATERE

Cine decide viitorul Europei?

De data asta, trebuie să ne asumăm toți responsabilitatea pentru ca viitorul să fie mai bun. Atunci când toată lumea votează, toată lumea câștigă! Europe Direct Timișoara organizează pentru cetățenii din Regiunea Vest (Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș)

o serie de dezbateri-concurs pe tema alegerilor europarlamentare și participării la vot.

Te așteptăm să vii alături de noi la:

Regiunea Vest
  • Timișoara – 26 martie 2019, Sala de festivități a Liceului Teoretic ”Nikolaus Lenau” 
  • Timișoara – 12 aprilie 2019, ora 10:00, Universitatea Politehnica Timișoara
  • Timișoara – mai 2019, USAMVB ”Regele Mihai I al României” din Timișoara
  • Reșița – 7 mai 2019, Aula Universității ”Eftimie Murgu”

Pentru înscriere ca participant sau membru al publicului, completează formularul de aici: LINK FORMULAR.

Informează-te să poți vota în cunoștință de cauză și să contribui la viitorul Europei.
În plus, poți câștiga un loc în tabăra de leadership ce va avea loc în august, unde vei putea să cunoști tineri ca tine și să participi, timp de trei zile, la ateliere cu specialiști în comunicare, media și democrație.

Toți participanții vor primi materiale informative.
Participanții la concurs vor primi detalii despre tema de dezbatere cu minim cinci zile înainte de desfășurarea evenimentului. Dacă pentru un concurs se vor înscrie mai mult de șase persoane, organizatorul va face o selecție, pe baza textului argumentativ din formularul de înscriere. Poziția în cadrul concursului (PRO/CONTRA) va fi desemnată doar la momentul evenimentului.

Membrii echipelor de concurs vor primi ca premii obiecte promoționale și diplome de participare. În cadrul fiecărei dezbateri, organizatorul va alcătui un juriu, care va decide echipa câștigătoare, luând în considerare criterii predefinite și votul publicului și va desemna persoanele din rândul concurenților care sunt selectate pentru a participa la tabăra de leadership (două persoane). 

Evenimentele sunt organizate în cadrul proiectului ”Centrul de Informare Europe Direct Timișoara – Regiunea Vest”, finanțat de către Comisia Europeană și Fundația Student Plus.

Concursul este derulat de Europe Direct Timișoara – Regiunea Vest în parteneriat cu Europe Direct Regiunea Centru și Europe Direct Arad, și se adresează cetățenilor din Regiunile Vest (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș) și Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu).

We cannot display this gallery