Timișoara: Training pentru ONG-uri și parteneri sociali ”Acces egal la educaţie pentru minorităţile etnice din România”

Asociaţia ARES’EL în parteneriat cu Universitatea de Arte din Tîrgu-Mureş vă invita să participaţi la sesiunile de training care se vor organiza în cadrul proiectului “Acces egal la educaţie pentru minorităţile etnice din România”, cod SIPOCA/MYSMIS 133/111482.

Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Capacitatea Administrativă 2014-2020, Componenta 1 CP2/2017-Cresterea capacităţii ONG-urilor şi a partenerilor sociali de a formula politici publice alternative.

În cadrul proiectului este prevăzută a se desfășura activitatea privind derularea sesiunilor de training. Aceste sesiuni de instruire sunt destinate ONG-urilor și partenerilor sociali care activează în domeniul egalității de șanșe și nediscriminării, educație, tineret, voluntariat.

Sesiunile de training la care vă invităm sunt gratuite și se organizează în perioada 28-30 martie 2019 în regiunea Vest, în orașul Timisoara. Aceste sesiuni vizează două linii specifice: consolidarea capacității operaționale a ONG-urilor si partenerilor sociali și dialog civic pentru integrarea nediscriminării în educație.

Pentru persoanele care se înscriu la aceste sesiuni de training și îndeplinesc criteriile de selecție se decontează cheltuielile de transport (în baza documentelor doveditoare), se asigură cazare (pentru cei care provin din alte localități) și masă, se oferă materiale informative și certificate de participare.

Înscrierea se realizeză prin completarea unui Formular de înscriere si transmiterea acestuia la adresa de e-mail: asociatia_aresel@yahoo.com

În vederea asigurării unor cât mai mari şanse de participare a persoanelor interesate, în limita locurilor disponibile, vă rugăm să ţineţi cont de faptul că înscrierea participanţilor se face după principiul “Primul venit, primul servit”.

Vă mulţumim pentru disponibilitatea de a participa la sesiunile de training care vor fi organizate în cadrul proiectului nostru şi asteptăm cu interes înscrierile dumneavoastră.

Date de contact:

LUNCA MARILENA CRISTINA

Preşedinte ASOCIAŢIA ARESEL

Tel.: (0733) 389 228

E-mail: asociatia-aresel@yahoo.com

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com