Educație non-formală prin proiecte europene | Start pentru înscrieri la Atelierul MobilitatE+ de la Timișoara

ANPCDEFP și Europe Direct Timișoara vă invită la atelierul practic de scriere a proiectelor Erasmus+ în domeniul moblităților de tineret, cu durata de trei zile (3 zile x 6 ore/zi), ce va avea loc la Timișoara.

Data: 31 mai-2 iunie 2019

Locul: Centrul de Infomare Europe Direct Timișoara (Adresa: Timișoara, Bd Take Ionescu 40)

Deadline pentru inscriere: 30 aprilie 2019*

Nota*: In limita locurilor disponibile, cca 25 participanti

Traineri:

Domnii Cristian Babutau și Sorin Roman, formatori ai Retelei Erasmus +

Profilul participanților: manageri de proiect si angajati, inclusiv cadre didactice din învățământul gimnazial sau liceal, din organizaţii sau instituţii eligibile care NU au mai COORDONAT proiecte de mobilitate aprobate în România prin programul Erasmus+, domeniul Tineret. (în exercițiul financiar 2014-2020).

Mentiune: pot participa reprezentanti ai organizatiilor eligibile care NU AU IMPLEMENTAT proiecte de mobilitate de tineret Erasmus+ sau care au avut roluri de PARTENERI.

Obiectiv: la finalul atelierului, participantii vor avea cunostintele necesare si ”scheletul” unui proiect de mobilitate, in vederea transmiterii candidaturii la urmatoarele termene Erasmus+.

Inscriere

Pentru inscriere, va invitam sa completati formularul de candidatura** disponibil la adresa: https://www.erasmusplus.ro/evenimente-jolo-appl/vrs/IDform/1525

Nota**: Pentru inscriere, e necesara crearea unui cont in portalul ErasmusPlus.ro

Ce costuri presupune?

Pentru atelier nu se percepe taxă de participare, iar costurile pentru serviciile de formare sunt acoperite de ANPCDEFP – Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale. Costurile pentru cazare, masa și eventualul transport reprezintă cofinanțarea participantului.

Mai multe informatii despre acest atelier: https://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1420

Organizatori: ANPCDEFP si Centrul de Informare Europe Direct Timisoara – Fundatia Student Plus

Daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati la adresa de email info@europedirect-tm.ro sau telefonic la nr. 0371 111201.